fbpx

  Schimburi si Retururi

  Schimburi si Retururi

  Returul si Schimbul produselor

  Conform prevederilor OUG 34/2004 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Consumatorul se poate retrage din contractul la distanta in termen de 14 zile calendaristice.
  SC ATELIER MHM SRL ofera Consumatorului 16 zile aditionale, astfel incat, Consumatorul are dreptul de a returna/schimba produsele achizitionate in termen de 30 de zile calendaristice de la data confirmarii comenzii. Acesta poate solicita returul/ schimbul produselor fara invocarea unui motiv.
  Cererea de retur/schimb se comunica prin contact telefonic de catre Cumparator. Vanzatorul se obliga sa solicite, catre firma de curierat, ridicarea produselor de la adresa Consumatorului. Costurile pentru ridicarea si transportul produselor sunt suportate de catre Vanzator.

  Consumatorul se obliga sa indeplineasca urmatoarele obligatii:
  – produsele trebuie sa fie in starea in care au fost expediate de catre Vanzator, sa nu fi fost purtate sau sa nu prezinte urme de uzura sau consum.
  – produsele trebuie trimise impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre Vanzator (etichetele sa nu fie rupte sau taiate, foliile de protectie sa fie intacte, produsul sa nu fie deteriorat, purtat, zgariat, etc.).
  – formularul de retur completat si semnat sa fie atasat produsului de returnat. Click aici pentru a accesa formularul.
  In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul.

  In cazul solicitarii unui retur, restituirea sumei achitate se efectueaza in sistem ramburs, la predarea coletului de returnat de catre firma de curierat.
  In cazul solicitarii unui produs mai scump, Consumatorul va achita diferenta de pret la primirea noului produs. In cazul solicitarii unui produs mai ieftin, Vanzatorul va restitui diferenta de pret.
  In cazul in care la primirea produsului initial se constata ca obligatiile Consumatorului nu sunt indeplinite, Vanzatorul refuza coletul iar costurile de transport sunt suportate de catre Consumator.